Husene

Rød hus

-er en dejlig 2 etages bygning med naturgrund lige uden for. Huset er præget af ungdomskultur, så der bliver nogle gange spillet højt musik.
7 værelser, køkken, vaskerum, opholdsstue med fjernsyn, netcafe  og brændeovn, overdækket terrasse, 3 toiletter, baderum og et kontor.

Pælehuset

-er beliggende i Virklund lige overfor Peterslyst. Når man står i stuen har man en fornemmelse af at man er ude i skoven, der er udsigt til Peterslyst.
Pælehuset består af 4 værelser, badeværelse, køkken, vaskerum, opholdsstue med fjernsyn. Værelse med eget bad og toilet til personalet.

Overdækket terrasse - Opholdsstedet Peterslyst

Omgivelserne

Som nabo til Vestskovens 685 hektar, som er en del af Danmarks største skovområde og midt i Søhøjlandet, er vi nok Danmarks smukkest beliggende opholdssted.
Ejendomsarealet på Peterslyst er 18,6 hektar, hvoraf de 10 hektar ligger som græsmarker til vores heste. De resterende 8 hektar er skov med et meget rigt dyre og fugleliv.
En af de lokale bybusser kører lige forbi, så med den er der kun 15 minutters kørsel ind til Silkeborgs centrum – ca. 6 km.
Vi har adgang til  20 x 60 m ridehal, udendørs springbane og 2 dressurbaner.  I stalden er der plads til 42 heste i bokse, sadelrum, foderrum, fitnessrum, metal- og træværksted.