Ansvar, nærhed og venskab

Når man indskrives på opholdsstedet tildeles man en hest. Det vil sige, at man har sin “egen” hest. Det betyder også at man er med til aktiviteterne i stalden og ridehuset, og der er desuden mulighed for at køre traktor og hvad der eller skal gøres for at holde stedet pænt.

At drive opholdssted på et ridecenter udstyrer os med et indholdsrigt koncept med fantastiske muligheder og redskaber i arbejdet med de unge. Hesten er en god ven. Man kan fortælle den alt, og det virker som om den lytter til, hvad man siger. Er man uvenner med alle kammeraterne en dag, kan man altid gå ud til sin hest og betro sig til den.

Når man rider på hesten, er man nødt til at følge dens bevægelser. Man giver efter og løsner op – også i overført forstand. Man træner sin motorik, sin koncentration og sin reaktionsevne

hest - peterslyst.dk

Ridning på programmet, 4 gange om ugen

Disse dage er :
Tirsdage
Onsdage
Fredage
Søndage

Mandage og Torsdage er der fitness eller svømning i Them hallerne.

Der er fast underviser på som underviser de unge i forskellige discipliner inden for ridesport – dressur, springning, western ridning, ture ud i skoven på heste ryg mv.
Der gives oftest eneundervisning – dvs. at der fokuseres på den enkelte unge i dennes udvikling.
Vi har erfaret, at vi flytter de unge bedst ved eneundervisning og de kan undervises på det niveau de er på og dermed udvikle sig i eget tempo.

Ridebane - Peterslyst Ridecenter