Som nabo til Vestskovens 685 hektar, som er en del af Danmarks største skovområde og midt i Søhøjlandet, er vi nok Danmarks smukkest beliggende opholdssted.
Ejendomsarealet på Peterslyst er 18,6 hektar, hvoraf de 10 hektar ligger som græsmarker til vores heste. De resterende 8 hektar er skov med et meget rigt dyre og fugleliv. En af de lokale bybusser kører lige forbi, med den er der 15 minutters kørsel ind til Silkeborgs centrum – eller 6 km.
Vi har adgang til  20 x 60 m ridehal, udendørs springbane og 2 dressurbaner.  I stalden er der plads til 42 heste i bokse, sadelrum, foderrum, fitnessrum, metal- og træværksted.

Det Røde Hus

Rød hus er en dejlig 2 etages bygning med naturgrund lige uden for. Huset er præget af ungdomskultur, der bliver nogle gange spillet højt.

Rød Hus: 7 værelser, køkken, vaskerum, opholdsstue med fjernsyn, netcafe  og brændeovn, overdækket terrasse, 3 toiletter og baderum. Kontor.

Pælehuset

Pælehuset er beliggende i Virklund lige overfor Peterslyst. Når man står i stuen har man en fornemmelse af at man er ude i skoven, der er udsigt til Peterslyst.

Pælehuset består af 4 værelser, badeværelse, køkken, vaskerum, opholdsstue med fjernsyn. Værelse med eget bad og toilet til personalet.

Hvid hus

Hvid hus er i et plan. Huset har 3 værelser, opholdsstue, køkken, 2 badeværelser.
Det ene værelse er indrettet som kontor.

Hvid hus er til børn og unge der i en periode har brug for en massiv pædagogisk indsat, med en takst tilrettelagt efter dette.